Posebna ponudba za računovodje

Spoznajmo se na PANTHEON konferenci

Z veseljem vas vabimo na našo prihajajočo konferenco, kjer bomo predstavili najnovejše poslovne programske rešitve, prilagojene računovodjem kot ste vi. Spoznajmo se in skupaj raziskujmo, kako lahko sodelujemo za skupen uspeh.

Izkoristite posebne ugodnosti ob prijavi do 8. marca 2024

Brezplačna udeležba na uvodnem programskem delu dogodka

Ob prijavi vpišite promo kodo SPOZNAJMOSE-1DAN

2 dneva udeležbe za ceno enega dneva (za ceno 330 285 EUR + DDV)

Ob prijavi vpišite promo kodo SPOZNAJMOSE-2DNI

Brezplačne licence in paketi

Vsi računovodski servisi, ki se boste odločili za udeležbo na PANTHEON dogodku, boste hkrati BREZPLAČNO prejeli še*

Brezplačno licenco PANTHEON Accounting ME v gostovanju za 1 leto

Brezplačno eDokumentacijo za 3 mesece

Brezplačen paket eKnjižbe 150 (brez pretipkavanja in ročnega vnosa dokumentov)

* Vse navedene ugodnosti veljajo za računovodske servise, ki še niso uporabniki programa PANTHEON.
Polja, označena z zvezdico, so obvezna. Brez posredovanja teh podatkov udeležba na dogodku ni mogoča. Če želite prijaviti tri osebe iz istega podjetja, izpolnite tri ločene prijavnice in vnesite osebne podatke vsakega posameznika.
Strinjam se s pogoji udeležbe na dogodku in prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko družbi Datalab SI d.o.o. in Datalab d.d. kot skupna upravljalca zgoraj vpisane osebne podatke obdelujeta z namenom vodenja evidence o udeležencih dogodka ter me po e-pošti ali po telefonu kontaktirata v zvezi s prijavo, potekom dogodka, vsebino dogodka in mojem zadovoljstvu z njim, ter za pošiljanje prezentacij, pisnih gradiv in video gradiv, ki bodo prikazana na dogodku.*
S klikom na gumb PRIJAVA izrecno in prostovoljno soglašam, da se moje osebne podatke (e-naslov) uporabi za namene spremljanje mojih aktivnosti na spletni strani ter mojih zanimanj z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb.**

* Osebne podatke, ki ste jih vpisali v spletni obrazec, bomo obdelovali z namenom sklenitve in izvršitve pogodbe med Datalab SI d.o.o. (kot upravljalcem osebnih podatkov) in vami. Vse osebne podatke nam posredujete prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, vam žal ne moremo zagotoviti prijave in udeležbe na željenem izobraževanju ter vas obveščati o izvedbi izobraževanja in posredovati povezanih gradiv. Več o tem, kako skrbno varujemo vaše osebne podatke, preberite v naši Politiki zasebnosti.

** S tem neobveznim poljem potrjujete, da ste seznanjeni z obdobjem hrambe vaših osebnih podatkov, dejstvom, da se vaše podatke obdeluje na pravni podlagi privolitve, in z morebitnim posredovanjem vaših osebnih podatkov izven Evropskega gospodarskega prostora. Potrjujete, da ste seznanjeni in razumete, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličete pri družbi, in sicer pisno na naslov info@datalab.si ali telefonsko na številki 01 252 89 00. Prav tako ste seznanjeni z vsemi ostalimi pravicami iz Politike zasebnosti, ki jih imate kot posameznik, katerega osebni podatki se obdelujejo. OPOZORILO: Četudi ne podate soglasja, ima družba pravico obdelovati tiste vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi zakona, izvršitve pogodbenega odnosa ali zakonitega interesa.

Za več informacij glede sodelovanja na konferenci in predstavitve vašega podjetja nam pošljite sporočilo.